In 2011 namen Andries en Ruth de slagerij over van Slagerij De Vuyst, ze beslisten om dezelfde manier van verschillende recepten te volgen en kregen die dan ook mee van George en Paul,wat bij de vaste klanten als muziek in de oren klonk, nog jaren kunnen genieten van de pensen, fricandon, prepare, kipsla…
 
In onze slagerij willen we staan voor het echte stuk vlees!
Met vakmanschap het juiste ,heerlijke stuk vlees aan de klant te kunnen verkopen is iets waar Andries wat van kan, zijn jarenlange ervaring, perfectionisme, gedrevenheid en het belangrijk vinden dat de klanten tevreden zijn, daar doen we het voor.
 
Na de verbouwingen in 2019 besloten ze er een extra toe te voegen, namelijk verschillende soorten kaas en belegde broodjes
 
Dankzij de creativiteit en passie van Ruth hebben we een mooi aanbod, ook kaasschotels kunnen gevraagd worden.
We bieden een vast aanbod met seizoensgebonden kazen ertussen, ook lieten we ons verder inspireren en brachten de Aaigemse kaas uit, lekker voor tussen de boterham of als aperitiefblokje met een Aaigems biertje erbij.
 
Eerlijkheid, Heerlijkheid en een Echt stuk vlees daar staan we voor!